Tarlev şi-a dat demisia


Acum citeva minute Vasile tarlev şi-a dat demisia. El a fost cel mai longeviv în această fucţie. Însă această schimbare bruscă nu este lipsită de un substrat electoral, din perspectiva anului 2009.

Amintim ca recent a avut loc congresul PCRM, iar această demisie sau mai bine zis noul Premier, care va fi numit, va fi indicatorul a ceea ce va reprezenta PCRM după alegerile parlamentare din 2009.

Comuniştii vor pierde orice speranţă de supravieţuire dacă succesorul lui Tarlev va fi altcineva decât Marian Lupu. Se va reforma PCRM sau nu, rămânem în aşteptarea schimbărilor.

UPDATE:

Premierul Vasile Tarlev, si-a prezentat, in cadrul sedintei de astazi a Guvernului, demisia din functia de sef al Executivului. Cererea de demisie a fost aprobata de presedintele Vladimir Voronin, care i-a multumit lui Vasile Tarlev pentru efortul pe care l-a depus pe parcursul celor 7 ani de cand detine aceasta functie, informeaza AP FLUX.

3 gânduri despre “Tarlev şi-a dat demisia

  1. 1. Stepaniuc ???
    2. Lupu ???
    3. Rosca ???

    sau e pregatita alta varianta spectaculoasa?

    cert este ca lucrurile in RM sunt foarte „interesante”…si DELOK spectaculoase, dimpotriva, foarte bine puse la punct in culisele politicii moldovenesti

    Apreciază

  2. Tarlev….o personalitate charismatica in randul populatiei, dar de fapt foarte slab ca lider
    ma gandesk…sa ma bucur de faptul ca imitatia asta de OM de STAT a demisionat din functie (nu vb de faptul k a fost demis cu intelegere prealabila), sau sa plang din cauza ca se pregateste un scenariu sobru si dubios pentru RM SRL???

    Apreciază

Lasă un comentariu