8 gânduri despre “Tara ta are nevoie de o inima noua!

  1. Alexandru, ce drept ai tu sa judeci despre cine ar fi trebuit sa fie in PPCD. Nu tise pare ca esti la PLDM? Fii bun si ai grija de ‘ocolul’ tau iar este sau nu insusit ceva aici nu trebuie sa te afecteze, desi ma bucur ca nu ti-a trecut inca suflarea de frontist. PLDM oricum nu va exista curand, pentru ca ceea ce e construit pe bani se ruineaza indata ce acestia se termina…

    E un fenomen foarte interesant faptul ca niste concurenti electorali dau sfaturi cum trebuie sa fie partidul rival. Ori sunt niste manifestari ale subconstientului, care scot in evidenta frustrarile fostilor membri care nici dup aani de zile nu au inteles rostul lor in front, ori pur si simplu este o caracteristica tipica a moldoveanului de a avea grija satului…

    Lucreaza asupra ta baiete, nu cata mata neagra in camera intunecata, mai ales daca ea acolo nui… (vorba din popor)

    Apreciază

  2. Cezar, nu am nimic cu tine sau cu ceilalti tineri de acolo.
    Dar urmareste istoria frontului (pe care probabil o cunosti si mai bine decat mine) si vei vedea ca de-a lungul timpului in acest partid s-au perindat nume demne de tot respectul(mai ales la inceputurile sale). Acum cine a ramas acolo?
    Si tu singur ai spus, Moldova are nevoie de o inima noua. Va cunosc bine pe tinerii care ati mai ramas in PPCD, cred in voi ;). Dati-i un sut in fund lui Rosca!
    PS:Bine spunea Lazarev, PPCD-ul e al nostru, nu al lui Rosca. Din pacate majoritatea celor ce gandeau ca el au plecat, iar Rosca profita de numele PPCD pentru a-si satisface interesele personale… Iar vina voastra este ca ii ingaduiti asta!

    Apreciază

  3. alex, pacat ca nu ai inteles nici o branza din ceea ce spunea Lazarev. Apropo, el este si acum in Front, nu a plecat nicaieri. Este acum unul din cele mai importante caramizi a partidului.

    Apreciază

  4. Anume asta ne spune si Rosca ca partidul nu este doar al lui ci al nostru, anuime de asta cred in PPCD si in INIMA care poate aduce o schimbare. Anume PPCD poate sa aduca un suflu nou in Republica Moldova. Istoria a demonstrat ca Moldova poate sta stavila chiar si la forte mari, deci este posibil ca si azi sa rezistam.
    Poate ai tu sentimentul negativ fata de Iurie Rosca, dar asta nu inseamna ca PPCD nu va fi in continuare cel mai influient partid. Suntem primii si avem cea mai mare istorie politica. Iar daca vrei sa-ti vii in fire si sa intelegi cine a facut istoria in ultimii 20 deani – raspunde la intrebarea –
    UNDE AU FOST RESTUL POLITICIENILOR ATUNCI CAND SE LUPTA PENTRU LIMBA, ALFABET, INDEPENDENTA, ISTORIE, FEDERALIZARE si asa mai departe. si poti sa mai asculti si cantecul – unde au fost romanii cand a fost taiat viteazul!!!

    Apreciază

  5. Alex, domnul Rosca se satura sa repete ca partidul nu este a lui ci a nostru. Doar ca multi nahlebnici s-au deprins sa se simta „simpli angajati” care nu vor sa-si asume nici un fel de raspundere. In momentul in care nu li se mai pune in traista devin brusc „dezamagiti de politica partidului”.

    Apreciază

  6. Pingback: Tara ta are nevoie de o inima noua! Video

Lasă un comentariu