Între dezinformare și adevăr sau despre viitorul regulament al tăierii porcilor


Cu ceva timp în urmă, la televizor erau învîrtite un șir întreg de clipuri propagandistice finanțate de Soros, prin care oamenii de rînd erau prezentați ca niște inculți și întunecați la minte. Mai jos puteți urmări unul din aceste clipuri în care propagandiștii globalizării ne îndeamnă să filtrăm informația și să-i credem:

Atrageți atenția ce spune tanti aia grețoasă scuipînd semințe, că o să ne interzică: porcii să tăiem (sic!).  Ei, desigur, ei nu vor interzice să tai porcul, dar vor impune regulamente cu zeci de condiții pentru sacrificarea animalelor, se vor preocupa și de suferința animalului, să nu-l înfometeze să-l aline poate și cu vorba :).
Țăranul nostru nu-și va putea permite să fie posesor de abator pentru unu doi porci pe care îi ține în gojineață.

Iată astăzi citesc însă că totuși, omul care era criticat în cel mai bădăran mod de sorosiști au avut dreptate.
Publika TV ne anunță că: ”Guvernul vrea să modifice complet modul de sacrificare a animalelor domestice. Potrivit unui proiect de regulament, elaborat de Ministerul Agriculturii, proprietarii nu au dreptul să le provoace suferință.

Astfel, înainte de a fi sacrificate, animalele trebuie protejate de leziuni, să nu suporte durere și teamă şi să nu fie înfometate sau însetate. Gospodarii care nu au acasă condiţii optime de sacrificare a animalelor, conform noului regulament, trebuie să apeleze la abatoarele autorizate.

„La laborator sunt debarcate, sunt puse în boxe speciale. Se face o pauză de opt ore. După aceasta, conform normelor sanitare sunt supuse unui control clinic. Când facem sacrificarea, animalul să nu sufere durere”, a spus medicul veterinar, Igor Juvala. ” – sursa.

Acum stau și mă gîndesc la poporul ista al nostru care se hrănește cu lăturile sorosiste de la televizor, și nu vrea libertate, ci preferă binele iluzoriu cu care se hrănește și porcul Pricoche. Nu aș vrea să avem și soarta lui Pricoche…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s