…o nouă lege anticreştină. Am rămas fără imunitate spirituală.


Ministerul Justiţiei pregăteşte o nouă lege anticreştină. Au demarat discuţiile „publice” (sic!) despre instituţionalizarea poliţiei de gîndire. Puteţi găsi documentele menţionate aici. Am vorbit 20 de ani despre libertate şi despre construcţia unui stat opus celui totalitar bolşevic, ca să ajungem astăzi în pragul unor politici mai diabolice, deja de tip nou.

Nici nu vreau să mă bag în raţionalisme şi argumentări juridice, am obosit deja să mă ocup cu aceste lucruri absolut inutile, pe care nu le ia în calcul nici boba… Nu mă mai mir deja de asemenea Legi de cînd avem televiziuni şi trăim fără frică…

Interesant, de ce aceste proiecte sînt lansate mereu în perioada vreunui post, sau înainte de Paşte? Legile estea parcă ar face parte dintr-un ritual satanic menit să scuipe peste creştinătate înainte, pentru a ne tulbura postul.

Ştau şi meditez, de ce s-au apucat să ne mitralieze cu atîtea iniţiative diabolice: legea care legalizează avortul, mama surogat, protecţia oamenilor care suferă de patima homosexualităţii şi altelel asemenea? Ani la rîndul nu le reuşeau grupurilor de lobby-şti să promoveze legile estea… şi acum în mai puţin de 2 ani au adoptat şi urmează să mai adopte tot ce şi-ar fi dorit duşmani externi ai neamului nostru timp de 20 de ani. Concluzia cred că este una pesimistă: am rămas fără imunitate spirituală. Ne-a fost administrată o supradoză de vaccin imoral. Dacă în alte state la una din iniţiativele similare ies în stradă sute de mii de oameni pentru aşi apăra familiile, copii şi viitorul neamului, la noi se înghite în sec şi cu capul plecat îndurăm batjocura.

Oare să ne fi pierdut discernămîntul? Suntem sortiţi dispariţiei? Mai avem oare caractere şi putere de a lupta?
Nădejdea este totuşi la Dumnezeu. În acest început de post, vă îndemn să citim acatistul sf. Cuv. Parascheva – ocrotitoarea Moldovei şi să ne rugăm pentru luminarea minţilor atît a celor „de sus”, cît şi a noastră a tuturor creştinilor, să ne trezim din somnul indiferenţei, păcatului şi a desfrîului.

Doamne, ajută-ne!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s