alexandru tănase – avocatul diavolului


„Sau ţara aceasta să fie în adevăr românească, sau nici nu merită să fie”
Mihai Eminescu

Aseară, în cadrul emisiunii „În profunzime” vezi şi partea a 2-a s-a discutat problematica lege antidiscriminare. Un subiect care a stîrnit nemulţumirea în rîndul populaţitei din cauza obrăzniciei cu care încearcă unele grupuri marginale să promoveze această lege şi a impertinenţei guvernanţilor care se lasă seduşi de retorică proeuropeană şi uită că sunt creştini şi ei.

La emisiune a fost prezent părintele Ghenadie Văluţă, Antoniţa Fonari (care se declară ortodoxă, însă minte pentru că „prin faptele” ei nu recunoaştem nimic ortodox), şi Ministrul Justiţiei, vicepreşedinte PLDM – Alexandru Tănase.

Despre obrăznicia doamnei Fonari nici nu doresc să discut pentru a nu intra în detalii inutile la adresa acestei persoane.

M-a şocat însă poziţia oficialului care se „hrăneşte” din impozitele pe care le plătim noi cu toţii. La întrebarea pusă de părintele Ghenadie: „Sunteţi în stare asemeni fostului preşedinte al Poloniei, Kacinschi, de a spune că ne integrăm în Europa dar fără homosexuali? Oficialul a răspuns într-un mod umilitor pentru poporul nostru aproximativ aşa: „Nu ne putem noi compara cu Polonia sau Germania, ei au ieşire la mare, ei îşi pot permite să aibă asemena poziţii”. Adică, mai sus, el declară că oficializarea homosexualilor şi a căsătoriilor dintre aceştia plus adopţiile eventuale nu vor fi niciodată în RM, pe de altă parte tovarăşul Tănase vorbeşte despre faptul că suntem o ţară săracă, mică şi care vrem regim liberalizat de vize…

Prin alte cuvinte, el este impotent de a se opune curentului homosexual şi nu poate să mărturisească crezul pe care spune că îl împărtăşeşte, pentru că Moldova nu are ieşire la mare şi nuare bani ca Polonia sau Germania, de parcă Ortodoxia se măsoară în cîţi bani ai sau cîte porturi şi rachete ai. Domnule Tănase, dar oare în dreptul internaţional Statele nu sunt pe picior de egalitate? Sau democraţia pe care o promovaţi este o minciună la fel de gogonată precum comunismul de la „orizont”?

De fiecare dată, cînd avem o sărbătoare creştin-ortodoxă toţi oficialii aleargă repejor în faţa camerelor de luat vederi să-i vadă lumea cît sunt de evlavioşi. Dar imediat ce părăsesc locaşul sfînd devin AVOCAŢII DIAVOLULUI!

Nici un argument, Domnule Tănase nu poate avea putere mai mare decît credinţa neamului din care faceţi parte. Nici în Uniunea Europeană nu există o lege aprobată de Parlament cu privire la nediscriminare. Recent, Austria a respins un asemenea proiect de lege, şi polonia cu unele ţări baltice.

Dacă cea mai importantă condiţie de aderare la UE este acceptarea homosexualităţii, atunci mă întreb de ce avem nevoie de o astfel de uniune?

Mi-a plăcut spre finalul emisiunii, Părintele a spus că cei care au ochi de văzut o să vadă şi urechi de auzit o să audă mesajul pe care l-a transmis domnul Tănase…

Eu nu văd decît o singră soluţie care ar pune punct acestor teme de discuţie care domină în fiecare an în postul cel mare, de mai bine de 6 ani de zile, ca Biserica Ordodoxă să dea anatema pe cei care vor promova şi vota asemena legi anticreştine, iar Ministerul Justiţiei ar trebui să interzică asemenea asociaţii precum Coaliţia Nediscriminare sau Gender Doc M care ameninţă securitatea naţională prin promovarea nonvalorilor la scară legislativă, contrar oricăror principii morale, constituţionale sau etice, guvernul fiind produsul direct al votului electoral, deci trebuie să reprezinte propriul popor nu interese meschine din exterior, altfel nu-şi merită existenţa.

Domnul Tănase ieri prin  afirmaţiile sus menţionate s-a lepădat de Hristos public, la fel au făcut cei care au aprobat acest proiect legislativ şi alte Legi care deja conţin această sintagmă, care a fost strecurată în tăcere pentru a crea precedente juridice.

ATENŢIE! În Canada în cadrul unei conferinţe ştiinţifice a psihologilor, PEDOFILIIA a fost recunoscută ca „orientare sexuală” în rînd cu „heterosexualitatea” şi „homosexualitatea”.

În cazul adoptării acestei legi, în care nici măcar nu este definită nicăieri această sintagmă, mîne riscăm să fim pedepsiţi de codul penal prin arestare sau pedeapsă pecuniară pentru că preoţii vor citi din amvon ceea ce scrie în Biblie, iar copii noştri vor putea fi violaţi de tot soiul de retardaţi mintal, iar Statul îi va recunoaşte ca oameni normali!

Domnule Tănase de ANATEMA nu aveţi frică?

Reclame

2 gânduri despre “alexandru tănase – avocatul diavolului

  1. Foarte dur articolul :))) Oare Mister Tanase l-a citit?
    Ar trebui sa il citeasca si Mitropolitul si sa inspire la fapte cu ideea „Anatemei”. Sa ii dea Anatema pe toti cei care merg contra a ceea ce scrie Biblia si promoveaza pacatele si devierile.

    Apreciază

  2. Nu ştiu dacă domnul Tănase l-a citit dar cei de la Coaliţia nediscriminare ştiu că citesc tot, m’au luat la carandaş „discriminaţii” 😀 Aştept un răspuins din partea Domnului Ghileţchi care a promis că va discuta ieri la Fracţiunea PLD acest subiect. Sper să aibă curajul să ne comunice decizia luată!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s