Republic şi eu lista neagră a homofililor


Drept răspuns la presiunile şi ameninţările asociaţiei GenderDoc-M, voi reda aici şi voi continua “lista neagră” a persoanelor care fie sunt homosexuali, fie acordă sprijin lobby şi propagandei pederastice. Republic aici textul de pe http://mariavitalie.eu:

Urmînd exemplul unei asociaţii pro-familia din Ukraina, anunț despre formarea listei “negre”, unde vor fi incluse toate persoanele publice, care susțin politicile mișcării homosexuale din Republica Moldova.

Iată ce persoane vor fi incluse pe lista neagră:
persoană publică, este homosexual și afirmă că homosexualitatea este o normă
persoană publică, NU este homosexual, dar afirmă că homosexualitatea este o normă
funcționar, politician, membru al departamentelor guvernamentale și municipale care a fost observat la evenimentele organizate de comunitatea LGBT
funcționar, politician, membru al departamentelor guvernamentale și municipale care a declarat susținerea ideilor LGBT

Pentru a fi scos de pe listă, persoana urmează să scrie o declarație publică și să se dezică de susținerea de orice tip a organizației LGBT, a ideilor şi politicilor mişcării homosexuale.
În acest sens, toţi cei, care cunoaşteţi persoane publice, care cad sub incidenţa listei “negre”, rog să-mi trimitetţi la email informaţia, care să fie susţinută de probe. De-asemenea, preîntîmpin că voi cenzura toate comentariile, care vor conţine cuvinte indecente sau/şi atacurile la persoană.

Aşadar, primul pe listă “neagră” îl includ pe ombudsman-ul moldovean Tudor Lazăr, care a participat recent la o conferinţă organizată de comunitatea LGBT din Moldova. Priviţi aici declaraţia lui integrală.

Constantin Marin, preşedintele IPNA “Teleradio-Moldova”

A dispus difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″, fără a-i vedea măcar conţinutul. Iată cum şi-a motivat decizia: “Noi am acceptat toate filmele, prevăzute în contract. Sunt şi ele nişte drepturi (ale minorităţilor sexuale – nr.red.). Eu încă n-am văzut conţinutul acestui film, dar dacă el a fost realizat în limitele normelor legale şi etice, noi nu putem să restricţionăm nişte filme care interesează fie o parte, fie alta”.

Eugeniu Rîbca, preşedintele Consiliului de Observatori al “Teleradio-Moldova”

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul: “Eu susţin difuzarea acestui film, dar ca acesta să fie urmat de dezbateri televizate.”. Rîbca nu şi-a schimbat opţiunea de vot nici în cadrul celei de-a doua dezbateri în cadrul CO al TRM pe marginea difuzării filmului.

Viorica Bogatu (Cucereanu), membru al Consiliului de Observatori al Teleradio-Moldova.

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:

“Sinuciderea acelui băiat tînăr de 27 de ani m-a marcat foarte mult. Cîtă frică a băgat societatea în acest tînăr. Pentru mine, acest film nu este despre homosexualitate, dar despre toleranţă. Eu cred că societatea trebuie educată în spiritul toleranţei”..

Meşină-Prodan Viorica, membru al Consiliului de Observatori al Teleradio-Moldova

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:

“Adevărurile sunt de multe forme şi treaba noastră este să le arătăm pe toate.”

Şlapac Mariana, membru al Consiliului de Observatori al Teleradio-Moldova

S-a ABŢINUT de la difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Motivul abţinerii nu a fost atît conţinutul filmului, cît calitatea jurnalistică a acestuia. Iată ce a declarat:

“Trebuie să discutăm toate întrebările din societate, şi aceasta este o problemă mai puţin discutată. Pe mine însă mă deranjează calitatea filmului. Se vede că a fost făcut în grabă, în scopuri comerciale. Nu a fost convingător pentru mine şi mă tem că va trezi doar repulsie din partea oamenilor, care îl vor viziona”.

Lozinschi-Hadei Raisa, membru al Consiliului de Observatori al Teleradio-Moldova

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:

“Eu am privit filmul si va asigur ca nu o să-mi schimb orientarea sexuală. Deicde fiecare pentru el singur. Dar dacă pe cineva deranjează subiectul poate stinge televizorul”.

Teodor Cîrnaţ, doctor in drept, conferentiar universitar la Catedra Drept Constitutional si Drept Administrativ la USM

Pledează activ pentru adoptarea legii nediscriminare, care ar oferi mai multe drepturi minoritatilor sexuale din Republica Moldova, printre care accesul homosexualilor la elaborarea progamelor antidiscriminatorii în sistemul de învăţămînt.

Anunțuri

5 gânduri despre “Republic şi eu lista neagră a homofililor

 1. Vai de mine. Păi dacă la Cluj-Napoca autoritățile au sprijinit a 5 a ediție a Festivalului Internațional de Film cu tematică LGBT (oct. 2010), PPCD va întocmi liste negre?

  Apreciază

 2. Mii ruşine că Clujul se face de rîs! Voi întocmi liste cu toţi homofilii ca sa stie lumea cine e ruşinea ţării! Să te includ şi pe tine în listă, că nu ai urmă de român în tine!

  Apreciază

 3. Vii la Cluj-Napoca să spui în media clujeană că incluzi în lista neagră a PPCD pe toți care au sprjinit festivalul, pe toți care fost parteneri media, pe toți care au avut păreri despre filmele din festival? Ai auzit despre intimatea persoanei? Mă cunști personal astfel încât ești sigur că aparțin comunității LGBT? Am copii, n-am, am familie, am? Cunoște cumva viața mea personală? Vii la rpimăria și prefectura clujeană să spui în fața consiliior local și județean că Clujul e de râs?
  Ai scris cu aciditate: europeanule. PPCD nu dorește integrarea? De fapt nu prea cred din moment ce la momentul referendumului PPCD fraterniza cu PCRM.
  Acum sriu mai multora despre intenția ta de a mă trece în lista neagră. Sper că judecata îți va reveni și-ți vei cere scuze public.

  Apreciază

 4. Eu nu am spus că faci parete din comunitatea LGBT, fă diferenţa între homosexual şi homofil. Nu te-am trecut în nici o listă si nici nu mă interesează persoana ta. Îţi exprimi tu păprerea, mi-o exprim şi eu, nu văd care e problema.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s