Răbdarea crapă… Amnesty, cereţi scuze!


Ceea ce s-a întîmplat pe 14 februarie la monumentul lui Stefan cel mare este un scuipat in suflet neamului românesc, în cel mai obraznic şi făţarnic mod, prin înjosirea sentimentelor religioase ale poporului din Republica Moldova, prin profanarea memoriei luptelor pentru valorile naţionale şi păstrării tradiţiilor noastre.

Acţiunea obraznică a unei asociaţii obşteşti Amnesty International împreună cu Coaliţia Nediscriminare şi cu  un grup de cetăţeni străini care şi-au manifestat în public dezorientarea lor sexuală chiar la picioarele lui Ştefan cel Mare şi Sfînt, în inima Moldovei.  Revoltător este faptul că demonstrarea acestui comportament deviant a avut loc ziua în amiaza mare, într-un loc preferat al tinerilor şi copiilor minori, sacru pentru poporul nostru.

Cerem organizaţiei Amnesty International Moldova şi „Coaliţiei NeDescriminare” să prezinte public scuze întregii societăţi pentru acţiunile sfidătoare la adresa moralei publice şi sentimentelor religioase ale majorităţii absolute a populaţiei Republicii Moldova.

Încă odată avem nefericita ocazie să ne convingem de degradarea valorilor în urma pierderii moralităţii, unde nonvaloarea şi batjocora faţă de om se încearcă a fi nu doar adusă la grad de normalitate, ci chiar se încearcă a transforma în virtute orice păcat contra firii omeneşti.

Asemenea asociaţii care nu cunosc articolul 28 din Constituţia RM, articolul 48, si altele care se referă la viaţa privată şi de familie trebuie interzise în Republica Moldova deoarece ele reprezintă un pericol la adresa securităţii sociale a poporului nostru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s