Moldova în braţele culturii morţii? Sau – cu un picior în Europa…


Ultimul timp constat că alunecăm tot mai grav în direcţia degradării morale. Tlevizorul este plin de crime, filme de groază ca şi internetul plin de pornografie, manelizare, imbecilizarea prin emisiuni idioate, o clasă politică de rahat. Într-un cuvînt am putea spune că suntem cu un picior în … europa.

Comunismul îşi face în continuare efectul de distrugere a neamului românesc, prin însăşi existenţa acestui model negativ, care este folosit de cei din vîrful piramidei, pentru a impune în societate modele pe care oamenii să le accepte mai uşor „principiile şi valorile europene, civilizate şi moderne” sau în limbaj creştin- să acceptăm uşor cultura morţii.

Lumea este speriată cu baba Vanga, cu filme despre 2012, şi nu observă cum se autodistrug. Poporul nostru a devenit ca un muşuroi de furnici, asediaţi de paraziţi care seamănă leit cu ele şi alimentîndu-ne cu o substanţă psihotropă eliminată de parazit, începem să hrănim paraziţii, şi să ne lăsăm spre pierzare proprii copii. Drept dovadă este localitatea în care trăiesc, în liceul în care am învăţat, timp de 6 ani s-a redus numărul elevilor cu 50%, în unele sate cifra este şi mai înspăimîntătoare.

Guvernul a înţeles că reţelile de socializare şi blogging-ul reprezintă instrumente purenice, prin care pot influienţa viitoarele generaţii dar şi prin mass-media, societatea civilă prin care are loc idiotizarea tinerei generaţii.

Dacă în anii 89, cînd tocmai scăpasem de monstrul sovietic, era o adevărată onoare să fii apărător al Bisericii strămoşeşti, era o cinste dacă aveai un preot duhovnic, şi te mîndreai că în sfîrşit fără teamă ai abotezat copilul, acum le transformă în scene de glumă de prost gust, Biserica a ajuns să fie scuipată de fiecare calic din parlament, guvern sau din ONG-urile finantate din exterior.

Am ajuns în mai puţin de 20 de ani de cînd am scăpat de comunismul URSSU-lui ca să dea năvala peste noi comunismul european, care spre deosebire de URSS nu este perceput ca duşman, din contra, ca un adevărat prieten care vrea să ne civilizeze şi să ne scoată din sărăcie. Iar daca apare o voce, care nu vrea să renunţe la cele dobîndite imediat după 89, imediat este etichetat ca intolerant, homofob, habotnic, extremist şi alte etichete, cu care ei luptă ca pe vremea înaintaţului lor – satanul Lenin.

Desi îşi rup coardele vocale cu îmbinări de cuvinte gen : „Basarabia pământ românesc”, sunt de fapt, produsul sistemului comunist care au devenit un instrument adevărat pus în slujba de distrugere a neamului. Dacă le spui ceva contra evoluţionismului, zic că vor dovezi ştiinţifice, dacă le spui că omul e creaţia lui Dumnezeu, imediat spun că nu eşti democrat şi că nu am iarăşi dovezi ştiinţifice de a demonstra asta, dacă le spui despre religia în şcoală îşi aduc aminte imediat de decretul lui lenin din 17 despre separarea Bisericii de stat. Şi atunci mă întreb unde este românismul trîmbiţat? Mai nou, acceptă şi educaţie sexuală de la 3 ani, acceptă în şcoală pederastia. Ce mult s-ar fi bucurat Ştefan cel Mare!

Celor care cred că democraţia e ceva mai bun decît comunismul, şi o transformă în religie prin enunţarea frazei lui Churchill, fac o crimă contra neamului românesc pentru care urmaşii voştri vă vor scuipa pe morminte pentru ponegrirea şi distrugerea acestui neam creştin.

Vremea noastră, a homofobilor, habotnicilor, extremiştilor, euroscepticilor, care iubesc pînă la sacrificiu neamul românesc, va veni cu siguranţă, iar „cultura morţii” promovată de voi, va fi nimicită, aşa cum odinioară erau striviţi idolii păgîneşti. În loc vom zidi o societate în care timpul nu înseamnă bani, iar banul nu este scopul final. Omul va fi perceput ca creaţie divină, nu oaie de vot pentru Lupi retezaţi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s