În apărarea ortodoxiei


Republica Moldova, ca entitate politică este o creaţie artificială care a apărut nu prin voinţa poporului care locuieşte aici. Interferenţele geopolitice au determinat şi continuă să determine soarta acestei palme de pămînt. Una din cauzele inexistenţei propriului proiect statal este dispariţia elitelor spirituale şi înlocuirea lor cu venetici şi pseudointelectuali care l-au schimbat pe Dumnezeu cu Eminescu, cum spune părintele Mina Dobzeu.

Anii de dominaţie ateo-comunistă au lăsat o amprentă dureroasă în inima fiecărui român (creştin). Dialectica hegeliană şi machiavelismul grupurilor oculte au făcut unui popor întreg transfuzie cu “sînge” infectat.Astăzi în fiecare scoală din basarabia  (şi nu numai) se predă religia – “religia democratică”.Din grădiniţă se inoculează aberaţia lui Churchil precum că nimic mai bun nu există, iar copii acceptă “vaccinul” ca pe un adevăr absolut, axiomă. După care şcoala, universitatea nu face nimic altceva decît să crească idioţi sociali, robi cuminţi care adera la un partid sau altul, întărind “Religia Democratică” prin însăşi practicarea “cultului”.

Octavian Racu, pe blogul său scoate în relief o trăsătură interesantă a Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova – “Mitropolia Moldovei nu este o structură rusească în Republica Moldova, ci doar o structură românească subordonată Moscovei, aşa cum este cazul şi republicii în care trăim.”

Biserica Ortodoxă reprezintă unica şansă de renaştere a acestui popor. Acest lucru poate fi simţit la nivel de cetăţeni simpli care nu mai pot suporta murdăria şi batjocura din politică.

Astăzi am ajuns ca Biserica Ortodoxă să fie hulită de fiecare cîine sau sectant chiar de la canalele naţionale. ONG-urile SOROSiste latră întruna contra Bisericii de la toate tribunele posibile şi imposibile. Politicienii se îngrijesc mai mult de imaginea lor la Bruxel decît de viitorul naţiunii din care facem parte. Toate aceste porcării se întimplă în condiţiile cînd poporul care constituie naţiunea este în majoritate absolută ortodoxă. (Accentuez, poporul care stă la baza formării statului şi naţiunii).

Este păcat că Pasat a ajuns principalul promotor al ideii creştine. Nu vreau să judec ierarhii. Biserica a fost nu doar neglijată, dar s-a lucrat spre ruinarea ortodoxiei chiar din interior, prin eliminarea elitei spirituale şi amputarea religiei din scoală. Multe mijloace mass-media şi-au făcut capital de imagine pe seama aceasta şi o fac în continuare.

Biserica nu poate  fi rea pentru ca Biserica suntem noi, nu zidurile. Atacurile permanente asupra Ortodoxiei, fie prin conflictualizarea dintre cele 2 mitropolii, fie prin utilizarea Bisericii de către partidele politice au dus la ruinarea sufletului acestei naţiuni. Criza politică reprezintă doar un aspect palpabil al degradării şi slăbănogiei poporului nostru. Aşa cum o boală se manifestă prin deiferite exeme ce apar pe piele sau bube, astfel sunt astăzi partidele care sunt manifestările “bolii democratice”.

Cu cine să construieşti stat? Cu cine să vorbeşti despre doctrină statală?

Vreau ca religia să fie obiect de studiu in fiecare şcoală. Vreau ca fiecare liceu să nu rămînă fără Dumnezeu. NU pot să înţeleg pseudo-elita liberastă, care luptă atît de înverşunat cu comunismul, dar în acelaşi timp luptă cu Ortodoxia. Ceea ce avem noi astăzi în societate este formula secolului XXI – sinteza dintre comunism şi capitalism supranumită “Democraţie”. Şi asta este noua religie care ste deranjată de ortodoxie.

Comuniştii au fost răi? DA! Au distrus bisericile transformîndu-le în muzee de ateism. Au deportat preoţii şi anihilat fizic elita spirituală a romînilor. Acum au venit “democraţii” care votează la ONU pentru legalizarea pederastiei, la Consiliul Europei pentru legalizarea avorturilor. Securiştii şi masoneria se ocupă de introducerea religiei în şcoală. Comuniştii din opoziţie vor în Europa demonocratică.

Şi mă întreb acum ce se întimplă cu sufletul ţăranului român?

Toţi sectanţii au sărit ca fripţi contra Ortodoxiei. “Ortodocşii” din politică nu ştiu care sunt mai ortodocşi. Iar noi dispărem ca naţiune, stabil şi în tempouri alarmante (“mulţumim” OMCului pentru vaccinuri şi guvernului pentru calicirea propriilor copii, noi nu vom uita asta!).

Veţi întreba care sunt soluţiile, ce facem? Dumnezeu ştie de mai avem şanse să ieşim din rahatul democratic. Cel puţin este nevoie de persoane care pot gîndi în alţi termeni şi în alte categorii. Am putea să pregătim doar  o viitoare elită care ar putea schimba lucrurile. Nu este uşor şi nu ţine de datoria celor care se mulţumesc cu ideea “după mine şi potopul”.

Fără Biserica Ortodoxă, neamul romînesc nu are nici o şansă de supravieţuire. Dacă Eminescu ne reamintea cine este mama acestui popor, generaţiile care vin se prea poate ca să aibă mamă vitregă – Europa păgînă şi să uite de “mama adevărată”.

Este nevoie de o a treia forţă tradiţională, o atreia cale  creştină şi este nevoie ca Ortodoxia să-şi recapete locul important în societate.

Cîndva înaintaşii noştri se întrebau ce facem cu comunismul, fraţilor? Din păcate au trecut atîţia ani şi s-a schimbat doar un cuvînt.

Vă întreb şi eu ce facem fraţilor cu democraţia asta? Cît o să mai tolerăm să fim călcaţi în picioare de aceşti mizerabili? Să nu fi rămas nici un mugure sănătos, care să renască din sufeltul lui Ştefan cel Mare?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s