Luna de miere a lui Basescu a trecut sau frate-frate da cetatenia e cu ani


BasescuPe zi ce trece tot mai vesel pe frontul nationalist. Lumea se enerveaza ca PCRM si-o gasit tradatorul. Regreta mult ca au fost parasiti de tagma liberala si au ramas doar mici focare de protestatari pasivi, motivati sa mai scrie pe bloguri si sa mai comenteze pe grupuri de discutii…

Ei, iata ca si Traian Vasilievici Basescu vine cu „noutatea” ce veche… Cum a promis ca altii care au promis, timp de 8 ani se jura si isi facea, se pare, chiar si cruce ca va face si va drege cu cei 4 milioane de romani basarabeni din republica moldova. (termeni pentru a arata unitatea neamului dar si mintea moldovenului cea de pe urma).

Dragostea a durat exact 1 luna de zile ca un fel de „luna de miere revolutionara”, iar dupa ce se lasa drojdia din capul politicienilor uita si de hormonii euforici ai revolutiei artificiale…

Traian Vasilievici a demonstrat sa se tina de „traditiile liberale” pentru a contrinua legile antiromanesti care cred caracterizeaza cam toate legile de dupa pasoptisti in coace.

Iata ca din 4 milioane de romani de care se ingrijea tovarasul marinar au ramas doar 30.000/an si aceste 30 de mii nu se refera direct la Basarabeni desigur.

Acum sa vedem ce procentaj ne ofera statisticile – inca in 2006 moldovenii beneficiau doar de 47 la suta din cetateniile acordate, de asemenea ca si timpul pentru acordarea cetateniei era cel mai de durata un articol il puteti gasi aici.

Traian Basescu tuna in declaratia sa intirziata de la tribuna ca – Avem o datorie morală şi de onoare faţă de tinerii din Republica Moldova * Prutul nu va deveni o nouă cortină de fier ” -„pentru ca acolo traiesc 4 milioane de români„.

E pentru a nu lungi vorba sa ne „bucuram” de noua ordonanta de urgenta a lui Base:

PARLAMENTUL ROMÂNIEI

CAMERA DEPUTAŢILOR, SENATUL

L E G E

privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului
nr. 147/2008 pentru modificarea şi completarea Legii cetăţeniei
române nr. 21/1991

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Articol unic. – Se aprobă Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 147 din 4 noiembrie 2008 pentru modificarea şi completarea Legii cetăţeniei române nr. 21/1991, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 765 din 13 noiembrie 2008, cu următoarele modificări şi completări:

„Art. 102. – Persoanele prevăzute la art. 101 care au domiciliul sau reşedinţa în România pot depune cererea de redobândire ori cordare a cetăţeniei române la Direcţia cetăţenie din cadrul Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, după împlinirea unui termen de 4 ani de la momentul obţinerii dreptului de şedere.

4. La articolul I, după punctul 6 se introduce un nou punct,
punctul 61, cu următorul cuprins:

„61. La articolul 12, după alineatul 2 se introduce un nou
alineat, alineatul 3, cu următorul cuprins:

«În situaţia în care la nivelul misiunilor diplomatice şi oficiilor
consulare, numărul solicitanţilor este cu mult mai mare decât capacitatea de procesare a oficiului, se va proceda la programarea acestora în limita a 30.000 de dosare pe an, pentru fiecare oficiu consular.»”

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României,

cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

Text integral aici: www.cdep.ro, www.basarabei.ro

Iata asa dragi frati romani. Va multumim pentru ca ne iubiti doar pe timp de revolutii, iar daca trece luna de miere se termina si dragostea.

Matematica simpla: 30.000 cetatenii per an. 47 la suta sunt doar cetateni moldoveni, deci cca. 10.000 cetatenii/an.

Acum impartim 1.000.000 de cereri la 10.000 = timp de 100 de ani toti cei care au depus cerere au sa primeasca cetatenie. Adica cei 4 milioane de romani timp de 400 de ani fara a lua in calcul copii care se vor naste.

Unire moldoveni am tipat in ’89 – unire moldoveni plingem acum!

Totul o sa fie bine in cel mai rau caz foarte bine!

Nu uita ca esti roman indiferent de stadiul de putrefactie al clasei politice de pe ambele maluri ale prutului!

P.S.
Iar dupa atata dragoste va ramane aceeasi dragoste ca aici:

Un gând despre “Luna de miere a lui Basescu a trecut sau frate-frate da cetatenia e cu ani

  1. Pingback: Luna de miere a lui Basescu a trecut sau frate-frate da cetatenia e cu ani | :: Cezar SALAHOR::

Lasă un comentariu