Ocultismul politic moldovenesc


Reclame

12 gânduri despre “Ocultismul politic moldovenesc

 1. Deloc neserios Dl Salahor. Chiar mi-e rusine pentru mediocritatea tinerilor din ziua de azi. Povesti cu zmeii si nimic altceva.
  Miine pot sa fac o schema unde te includ si pe dumneata cu liniuta albastra…

  Apreciază

 2. Nadiusa multumesc pentru sustinere si Craciun fericit tuturor. Ops, dak ma pui de ex. In skema, va trebui s ai un text argumentativ precum este textul lui Iurie Rosca, schema data fiind nimic altceva decat sinteza materialului expus acolo. Poate te vizeaza kumva, dar inainte de a da note, incearca s kombati argumentele din postarea anterioara. Toate bune, si spor la descifrarea adevarului. Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. De ce nu-l descifrezi tu? Să înțeleg că Filat e capul tuturor relelelor de l-ai plasat la mijloc? Dacă ceva, amintește-ți că el în 90 era un adolescent…
  Mai penibile decât această „schemă” pot fi doar emisiunile „sonorizate” de zEUul Roșca.

  Apreciază

 4. Alex, Nu stiu daca observi dar filat in schema este mult prea jos, Lucinschi este pozitionat central si ierarhic superior. Oricum nu vreau sa polemizez cu tine pentur ca pentru tine Dumnezeu este filat.

  Apreciază

 5. Vad ca v-ati baut mintile cu totul cu acest sir de sarbatori! De ce in aceasta schema nu se regaseste voronin si echipa? Oare ei sunt binele pentru Basarabia? Am impresia ca cel mai ocult politic de la noi este rosca. Nu-i nimic putin v-a mai ramas, ticalosilor!

  Apreciază

 6. Alex de ce nu descifrezi tu schema data daca te crezi asa de cool…
  „Mai penibile decât această „schemă” pot fi doar emisiunile „sonorizate” de zEUul Roșca”- off doamne te-ai gasit si tu „super critic”, auzi la el „shema penibila” pote faci tu una mai putin penibila si atunci mai vedem noi…

  Apreciază

 7. Interesant, cit v-ati chinuit voi sa faceti aceasta schema? 🙂 apropo, ea macar nici nu-i corecta 😉 Filat are legatura directa si cu Lucinschi, dar voi ati uitat sa o includeti!
  Si daca e atyt de vestit filat, si are legaturi cu Italia, Romania, Franta, etc… pai inseamna ca merita sa fie presedinte ! 🙂 Sa inteleg ca aceasta voi ati dorit sa ne demonstrati 🙂 Mersi mult de acest mesaj…

  Apreciază

 8. Vad ca in continuare care plasati comentarii, „destepte” nu venikti cu argumente ci cu epitete… lumea care vrea sa inteleaga o sa inteleaga, restul nu au decat sa depuna efort intelectual spre a se informa mai mult.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s