12 gânduri despre “(VIDEO) Iurie Rosca din alt punct de vedere (rus)

  1. Pingback: (VIDEO) Iurie Rosca din alt punct de vedere (rus) Video

  2. Vorbeste bine rusul! Scuze,risul!!!Salahor, nu te inchini la icoana care trebuie! Apropo, de invinuirile ce mi le aduci in primul meu comentariu afisat pe blogul tau de inceputul Marelui Post. Uite cum v/b stapinul tau cu jurnalista de la ProTV,cred ca este un cretin ce nu-si da seama cum trebuie sa v/b cu un jurnalist si in primul rind cu o doamna,domnisoara.

    Apreciază

  3. sunt sigur ca nu va trai prea mult acest comentariu, dar vreau sa imi exprim greatza enorma fatza de acest om si video cu participatia lui.
    kkt „glamurnyi”…. anume lui si ii va reveni meseria de cofetar ratat, pt ca nu va intra in parlament. s-a vazut in parlament magarul barbos si a uitat de toata responsabilitatea pe care o are fata de acei care l-au votat.
    mi-i sila…

    Apreciază

  4. Ai dreptul al opinie, e treaba ta ce ganduri ai si ce comportamnet ai. Iar inainte de a judeca comportamnetul altuia nu uita sa te autoanalizezi sa vezi unde te afli singur. Nu cunosti ce a fost cu PRO TV acolo, domnisoara asa cum spui tu , ai impresia ca este ingeras, insa s-a evidentiat prin obraznicia agasanta care uneori este si iritanta. Iata ca azi ProTV, multlaudata televiziune romaneasca in loc sa spuna ca la depunere de flori a fost Ambasadorul Romniei la chisinau, impreuna cu proaspatul candidat ales Eugen Tomac dar si mai important a fost alaiul IPS Petru al Mitropoliei Basarabiei inotiti de Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani nu au vorbit nimic. Eu au vazut doar incidente in fata monumentului.

    Mie mi scarba de acesti jalnici slugoi ai interesului strain romanesc, si e pacat ca in aceasta zi frumoasa a marii uniri romanii se urasc in asemenea hal – bucura muscalilor din est.
    Iertare si Post usor…

    Apreciază

  5. O miscare spre recuperarea popularitatii. Se pare ca dl Rosca este constient ca cei ce pledeaza pentru spiritul romanesc nu-l vor mai sustine atit de mult ca in trecut si de asta se orienteaza sa cucereasca noi categorii de electorat, poate chiar rusofil.

    Apreciază

  6. cu parere de rau, si cu tot respectul pentru tine cezare ma simt nevoita, de fapt nu nevoita dar intr-un fel chiar multumita, sa il sustin pe socolenco: marele aparator al romanismului din basarabia a cam luat-o pe drumul gresit, emisiune in rusa? mmmmm nu ii face mare fata, ca muuuulte altele din ce face de la un timp incoace de fapt, iti las cometariul asta nu pentru ca incerc sa mai dau in rana care si asa cred ca doare, dar sunt curioasa ce te face pee tine sa iti pastrezi increderea si respectul pentru Dnul Rosca.

    Apreciază

  7. In politica, ca de altfel si in viata este bine sa te raportezi la modele. Modelele au avut mereu un rol pozitiv prin care generatiile succesoare aveau tendinta de a deveni mai bune. Raportandu-ne la modelul hristic putem invata cred, cel mai mult in viata asta.
    Daca ati citit Biblia, va aduceti aminte ca poporul l-a ales pe Baraba nu pe Iisus.
    Prin extrapolare putem vorbi despre demoicratie si vointa poporului.
    Trebuie sa intelegem ca nu tot ce crede poporul ca este bine este si adevarat sau bine.
    Legea Vox populi – Vox Dei este o mare tragedie a natiunilor moderne, rezultat al revolutiei franceze.
    Am incredere in acest om pentru ca este cu adevarat cel mai puternic politician din RM. Problema lui este ca el depaseste mult ca si viziune, ceea ce se intampla in mintea maselor. Mereu oamenii care au fost deosebiti, care au socat, care au deranjat au fost iubiti sau urati insa nimeni nu a putut ramane indiferent. Ceea ce fac ei astazi se cheama istorie, pe care foarte putini o inteleg. Pina si istoriicii mai curand ne vor vorbi despre epoca antica decat de ceea ce se intampla astazi.

    Lucrez zilnic cu Iurie Rosca cu Vlad Cubreacov si stiu de ce trebuie sa fiu alaturi de ei si le spun multumesc pentru tot ce au facut.

    Este corect, poporul sanctioneaza azi, si daca majoritatea va considera ca Iurie Rosca a gresit e OK. dar asta nu denota faptul ca Iurtie Rosca a gresit prin actiunile sale.

    Si va rog cei care fac atatea lectie de morala sa va ganditi cate injurtaturi faceti zilnic la adresa aproapelui si cati oameni obijduiti. Doar sa nu uitati ca voi nu sunteti supusi presiunilor, nu sunteti amenintati, nu luati decizii de care depinde soarta a mii de oameni, nu trebuie sa va ganditi cum sa mentii echilibrul de forte pentru a nu admite in tara laba rusilor aici, si asa mai departe. Stati comod in fotoliul moale poate cu niste popkorn si priviti cutia televizorului, ca la o arena a gladiatorilor si sunteti mereu de a da verdictul si de a va bucura de moartea celui care sta cu sabia in mana.

    Viva!

    Apreciază

  8. „Daca ati citit Biblia, va aduceti aminte ca poporul l-a ales pe Baraba nu pe Iisus. Prin extrapolare putem vorbi despre demoicratie si vointa poporului.”

    Cezar, cind poporul este informat, cind nu este manipulat, cind face decizia constient, cind ii cunoaste pe cei pe care-i alege, atunci fii sigur ca nu va fi nici o tragedie. Tragediile apar acolo cind oamenii mergind la vot pentru o cauza ajung sa afle a doua zi ca liderul pentru care au votat s-a aliat tocmai cu cel pe care nu-l doreau cel mai tare. Si nu ca s-a aliat, dar l-a facut prin votul sau mai marele pe tara asta. Acum ce fel de extrapolare poate fi vorba aici, pentru ca sunt sigur ca toti cei care au votat pentru PPCD de ex. in 2005 nu au fost persoane usor manipulabile, erau mereu antrenate in actiuni, informate, cu atitudine. Poate PPCD sa-si desconsidere electoratul chiar in asa masura?

    Cezar, nu cauta sa justifici careva actiuni ale sefului tau in acest fel. Spune si tu poate mai diplomatic ca din cauza presiunii westului, a lui Basescu a fost convins sa-si dea votul pentru Voronin ca sa fie stabilitate politica in tara. Dar ma gindesc, oare cind vor fi politicienii nostri verticali si onesti fata de electorat neincercind sa se justifice cind cu influienta din Est cind cu cea din West. In genere cei care aspira la fotoliul de deputat nu trebuie sa se se lase influientati nici de Est si nici de West si trebuie sa apere doar aspiratiile propriului popor. Ce-mi trebuie mie sa vad acum mutra lui Voronin plina de sine? Sa ma amarasca si mai mult idea ca nu avem un presedinte care ne reprezinta!? Sau poate tie iti place ori poate esti mai rabdator. Rabda atunci, incearca sa-i justifici actiunile dlui Rosca ca mare aparator a cauzei nationale.

    Spune, Cezar, dar oare repetarea asta pe care o face Rosca ca el va trece in parlament dind garantii si cutii de coniac pe pariuri oare nu inseamna MANIPULARE? Pai, domnul meu, tot tu spuneai mai sus ca nu masele sunt cele care stiu ce trebuie sa aleaga, dar daca la manipularea lor contribuie direct insasi Rosca, atunci cum sa stie ele cine-i mai bun? Garantii ca devine Presedinte numai Urechean are tupeul s-o faca, si inca cum ca ar lua majoritatea in parlament, care este la fel MANIPULARE! Si idea de referendum a PLDM care spune cu orice ocazie ca are mandatul celor 224 mii ce si-au pus semnatura pentru referendum la fel inseamna doar MANIPULARE!

    Cezar, in asa caz, prin definie societatea noastra nu stie pe cine trebuie sa aleaga mai bine, pentru ca toti in parte isi aduc contributia ca sa nu avem o societate constienta, dar una cit mai buimacita, cit mai timpita.

    Asa ca nu este Rosca cu nimic mai bun decit Voronin, Urechean, Filat si alti mari aparatori ai neamului asta.

    Apreciază

  9. Mai cezar salahor, am sa vorbesc cu Iurie Rosca sa te dea afara ca tu intreti agitatia cu prostimea care se cred romani moldoveni. Mai mamaliga, tu sti ca avem nevoie de votul lor ca sa ne ducem misiunea pana la capat..a?
    La fel am sa pun ordine si pt altii. Ma face-ti sa aduc tineretul comunist in locul vostru sau SIS-ul ca voi face-ti mult rau mie si Moscovei. ponil..a?
    Vad ca trebuie sa va urmaesc pe toti, si parca nu as avea destule de facut sa mai stau si dupa un tampit ca tine si ca altii de la voi de la tanara generatie, care lucrati in media… A sa-i spun lui Iurie sa va dea afara pe toti baranilor.
    VORONIN,

    Apreciază

  10. admin,
    Nu te mai justifica, conteaza opinia si ideile expuse. Nu trebuie sa impui pe nimeni sa-si declare identitatea. Fiecare are dreptul sa semneze cum doreste din motive de securitate. Anonimatul este scaparea pentru multi pentru a se putea exprima nestingherit.

    Apreciază

  11. Poti sa-mi spui Cezar,
    Pai nu vad un motiv din care s-ar ascunde cineva sa polemizeze deschis aici pe blog la mine, nu am sters nimic de cand l-am lansat. Iar cand cineva nu doreste sa polemizeze cu argumente ci se rupe de a demonstra prin injurii si etichetari, pur si simplu nu este rezonabil de a polemiza cu un asemenea personaj. Care apropo foarte des este una si aceeasi persoana cu nume diferit. dar ce sa-i faci… sufar si eu consecintele democratiei…

    Apreciază

Lasă un comentariu