Vladimir Ilici si Vladimir Filat – două inimi gemene…


Reclame

19 gânduri despre “Vladimir Ilici si Vladimir Filat – două inimi gemene…

 1. Bai, SALAGA,

  de ce amajesti de krapa apele, parca esti FLUX oranj
  😉

  Ce nu vezi differentza!?
  Lenin arata la STANGA!
  Iat FILAToff arata in … partea in care bate VANTUL (uitat-te la steagul R.M. de pe cladire)!

  Deci LENIN e radical de stanga, iar FILAToff are orientarea (nu numai politica) asa cum bate VANTUL :-D.

  Apoi o mana o tine in buzunar, oare tine PISTOLUL cu ea?
  Sau joaca „pocket pool” (biliard de buzunar).

  P.S. Tin sa il felicit pe FILAT cu alegerea Aghentului sau (Victor Zupcu) ca presedinte a organizatiei de tineret (Tineretul dEMOCRAT) a taberei rivale (PDM).

  Vediti sa nu va pihaneasca si voua la NG vre-un aghent ca deja sunt multi infiltrati si convertiti nu numai la Diacov si la voi, da si la Ghimpu si Boronin
  😉

  O sa mai trec,
  dak nu ma cenzurezi
  .

  Apreciază

 2. Mă Salahorule, tu știi ca atunci când ratații critică pe cineva, înseamnă ca acel cineva merită tot respectul? Așa că, Salahoare, continuă-ți inepțiile ieftine. De la niște lingăi comuniști, care cântau „mai bine mort decțt comunist”, dar s-au transformat în comuniști peste noapte, nu te poși aștepa decât la astfel de murdării.
  Mare de noroc de Roșca ați avut, că rămâneați muritori de foame pe drumuri!

  Apreciază

 3. Ia cum se zvarcolesc dracii in voi! 😀
  pe mail deja amenintari primesc…

  Felul in care va adresati la mine demonstreaza slabiciunea si limitarea intelectuala, dar nu ma supar nici nu cenzurez nimic. cititorii sa faca singuri concluziile respective, iar diferenta in poze este doar de nuanta.

  Lenin era comunist care avea la baza opera lui Marx – Capitalul.
  Filat este liberal – care are pus la fundament opera lui Marx – Capitalul.

  De aici si mana – unul o tine in dreapta altul in stanga, insa diferenta este doar de nuanta nu si de esenta.

  Apreciază

 4. Draga Cezar,
  De vreme ce stii bine limbajul non-verbal, o sa iti mai atrag atentia la ceva, la felul cum tin palma….
  Lenin o tine usor in jos, ceea ce ar insemna dominatie si putere. El se situeaza deasupra oamenilor carora le vorbeste.
  Fii atent insa la Filat. Palma acestuia este ceva mai sus , ceea ce inseamna mai mult deschidere decat dominatie. Iar acesta este cel mai important aspect.
  Mai uita-te odata spre poze, te rog eu mult! 😀

  Apreciază

 5. Totusi la FILAToff e indreptata spre vant 😀

  Cozer, apropo, ca simplu „trecator”, am observat in „treacat” ca strigai si tu in „fraecat” „Mai ghini verde de cat comunist prin 2002-2003”, iar idolul Dvostra FILAToff la fel a votat la 4 aprilie cu Boronin, nu?
  Deci la fel ca Rosca e tradator, nu?

  Numai nu ma lua cu spam de genul FILAToff s-a pocait! 😀
  ‘Prosta-naprosta’ Rosca in comparatie cu FILAToff inca nu a avut beligerante cu KABALA ROSIE in ceea ce tine sfera afacerii private (to bishi business)

  Ah, de-as fi la noi SHARIA primii judecati ar fi BORONIN, ROSCA si FILAToff cu toti lingaii sai.

  Apreciază

 6. Trecator, nu merită comparație. Filat nu era nici măcar președinte de partid când s-a votat, iar Roșca da. Filat a plecat de la PD, demonstrând prin acțiunile sale ulterioare că îi pasă cu adevărat de popor. Pe când Roșca și cu Voronin își dau limbi, fără rușine în continuare. Iar alde Salahor, îi dau limbi lu Roșca, la fel, fără pic de rușine!

  Apreciază

 7. Nu vreau să interpretaţi acest comentariu ca îndreptat contra unui anumit partid sau lider politic, dar să aduci ca argument fraza „cutare a demonstrat că îi pasă cu adevărat de popor” stabileşte imediat diagnoza – membru de partid zombat.

  Alex – e dreptul tău să ai idoli şi să idealizez oamenii care te-au convis, dar încearcă să nu o faci public. Prefă-te că ai ceva argumente, umple-ţi frazele cu ceva conţinut ca să creadă lumea că există o argumentare logică a opţiunii tale politice.

  De altfel, îţi demaşti esenţa uşor şi pierzi încrederea celor din jur. Chiar crezi că există oameni gînditori în Moldova care după 20 de ani de dezamăgiri politice vor crede în fraza „a demonstrat că îi pasă cu adevărat de popor”?

  (Ca să nu te oboseşti cu etichetări – eu personal nu am cu cine vota în 2009 – nici o opţiune existentă nu mă aranjează şi nu mă reprezintă.)

  Apreciază

 8. Nu am idoli, nu idealizezi oamenii și niciun politician nu m-a convins. Dar cred în proiecte, cred în profesioniști, cred în echipa PLDM!
  Încă ceva, cred că comentariul care l-ai făcut adresa mea, îi este caracteristic colegului tău, Salahor. El îi idealizează pe „șefii” săi, Cubreacov și Roșca. Aruncă o privire pe blogul acestui om! Vezi vreo postare în care să nu i se întrevadă saliva curgând pe taste? Eu nu! Acest om nu face decât ori să-i idealizeze pe „șefii” săi, ori să-l atace pe Filat. Asta mă deranjează și o voi spune întotdeauna!

  Apreciază

 9. Si in ce proiect al PLDM crezi?
  In constructia unei retele de trafic de tzigari? sau poate de privatizare a pamantului taranilor? sau poate proiectul Kuciurgan? Pasat e totusi seful lui Filat…

  Apreciază

 10. Aceste inepții ți-au fost băgate pe gât de Roșca, iar tu ca un gudurator al lui ce ești, le promovezi cu stoicism. Dar sunt vorbe goale, atacuri ieftine! Dacă ar fi măcar ceva adevărat din ceea ce spui, atunci Filat nu ar mai conduce cel mai puternic partid de opoziție din țară.
  Pe șeful tău îl doare enorm că apar forțe noi, forțe cărora le pasă într-adevăr de această țară, iar odată cu anul 2009, PLDM va accede la guvernare, 2009 mai urmând să fie și decesul politic al al lui Roșca. Mă-ntreb ce se va alege de lingăii din jurul său? Vor continua să se prostitueze?

  Apreciază

 11. Am citit cele scrise pe acest blog, pe langa toate vorbele ce se refera l apoliticienii nostri, am observat ca autorul este destul de corect totusi in exprimarea pozitiei sale. Mereu aduce argumente si desigur mai speculeaza uneori pe asemanarea unor poze. Alex, tu insa parca esti zombat, din cate am inteles ai fost membru PPCD, si cel putin nu este moral ce faci atunci cand te arunci ca un caine asupra fostilor colegi, cel putin mie asta mi se pare o lipsa de cultura, nemaivorbind de cea politica. Mie ca membru al PL mi se pare ca exagerezi si inaintezi mai multe gratuitati si ineptii. Cel putin vina cu o dovada a contrariului a ceea ce se afirma daca tot vrei sa polemizezi. Desigur, Rosca are multe pacate cu care nu pot fi de acord, de asta si nu-s acolo, dar asta nu ma impiedica sa-mi respect dusmanul. Tu insa dai dovada de infantilism si nicidecum a blogger serios.

  Apreciază

 12. Aga-Aga, fight

  Eu is deacord cu tine si Klaus
  Daka ce de la ppcd is „zombati” de Rosca, acei de la PLDM sunt „cum?-ziceti voi” de FILAToff, ca cu inversunare mai mare apara pe Marele Hotz. 😀

  Apreciez pietate catorva forumiste de la PL, sunteti baieti maturim, insa pacat ca degeaba, caci PLDMistii (daca nu chiar insusi Cozer) v-a calificat ca un partid de amatori politici, neprofesionisti, neexperimentati in comparatie cu echipa puternica a PLDM (ca la fotbal, cine are bai ii CUMPARA pe cei mai buni)

  Dar Politica nu e Fotbal, din pakate.

  MACI NEVERNYH!!!!
  😉

  Apreciază

 13. Ok, se pare că Salahor comentează cu nickuri anonime pentru a părea că estei susținut. Sau poate a făcut apel la prietenii săi care au mai rămas prin PPCD pentru a-l susține. Dacă o poză sunt argumente, atunci…înseamnă că eu nu mai înțeleg nimic.
  de fiecare dată ți-am cerut dovezi Salahorule, niciodată nu ai venit cu ele, iar acum joci murdar punând pe alții cu nick-rui anonime să te susțină. Acesta este modul vostru de a manipula oamenii. I-a ieșit 20 de ani lui Roșca, dar totul s-a terminat!
  PS: Singura mea greșeală e că te-am luat în seamă, comentând pe această pagină plină de salivă pentru Roșca. De azi înainte nu o voi mai face!

  Apreciază

 14. @alex,

  mititeeeelul, te-ai gruuziiit 😀

  Panimaieshi, baietii ti-au zis doar ca sunt de la PL,

  iar eu nu-s nici PPCDist nici Prieten cu Salahor.
  Dar daca cinstit, eu is un muritor de rand, islamist simplu, care e platit de Salahor cu 300 lei pe luna ca sa il sustin pe glodul sau (pardon blog)

  Daka eventual tu din salariul tau de la Filat poti sa imi propui mai mul 450-500 lei, atunci liber te sustin pe tine si il atac pe el.
  Alex, asta e politica, nu?

  Daca te decizi, scrie-mi pe mail, pe web-ul indicat

  Astept cu nerabdatre!!!

  Apreciază

 15. Un rezumat al cuvintelor rostite de Iisus în Matei 24 arată că sfârşitul lumii va include următoarele aspecte:
  + + +

  Războaie şi veşti de războaie
  O naţiune se va ridica împotriva altei naţiuni şi o împărăţie împotriva altei împărăţii
  Foamete şi cutremure
  Profeţi falşi, care vin în Numele lui Iisus
  Mulţi oameni vor fi înşelaţi de profeţii falşi
  Profeţii falşi vor face semne şi minuni
  Adevăraţii creştini vor fi persecutaţi
  Dragostea oamenilor pentru Dumnezeu va descreşte
  Evanghelia va fi predicată în întreaga lume
  „Urâciunea pustiirii” (un lider mondial, care se va da drept Dumnezeu)
  Mari nenorociri
  Modificări ale soarelui, lunii, stelelor
  Adevăraţii urmaşi ai lui Iisus vor fi adunaţi în jurul Lui
  Întoarcerea lui Iisus
  Iisus îi judecă pe oameni pe pământ
  Câteva texte de bază, care vorbesc despre „răpire”, acel eveniment când adevăraţii urmaşi ai lui Cristos vor fi ridicaţi pentru a se întâlni cu El în văzduh, sunt: Matei 24:31, Marcu 13:27, 1 Corinteni 15:51-52, 1 Tesaloniceni 4:16-17 şi 2 Tesaloniceni 2:1-4.
  + + +

  De asemenea, ar trebui să vorbim şi despre felul în care vor arăta zilele din urmă. Iată ce ni se spune:

  „Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu” (2 Timotei 3:1-4).+Amin

  De Parintele :// CAZACU GHEORGHE email : cazacu152001@yahoo.it

  Apreciază

 16. Să ţineţi credinţa pe care aţi supt-o de la piepturile maicilor voastre ! Să ţineţi credinţa pe care o avem de două mii de ani ! Nu vă luaţi după slugile satanei,* care vin din Apus cu milioane de dolari,ei cumpără pe cei proşti şi nelămuriţi în credinţă, să rupă unitatea şi sufletul poporului român şi vor să facă cele mai mari erezii şi nebunii în ţara asta. Păziţi-vă de nebunii aceştia ! Au case de rugăciuni, dar acolo-i casa satanei. Unde nu sunt preoţi şi arhierei, nu este Hristos. Că Mântuitorul a spus aşa la Apostoli : « Luaţi Duh Sfânt ! Cărora le veţi ierta păcatele, iertate vor fi. Iar cărora le veţi ţine, ţinute vor fi » . Nu la sectari le-a spus acestea, ci la Apostoli, la episcopi şi la preoţi. Căci Apostolii, prin punerea mâinilor şi prin succesiunea apostolică, au dat darul Duhului Sfânt la toti preoţii din lume, prin hirotonii. Deci, băgaţi de seamă, că sectarii nu au ierarhie canonică; n-au pe Duhul Sfânt în ei; n-au cele şapte Sfinte Taine, nu cinstesc pe Maica Domnului şi Sfânta Cruce şi nu au mântuire. Auzi ce spune Apostolul Pavel ? « Luaţi aminte de voi şi de turma voastră, întru care v-a pus pe voi Duhul Sfânt păstori », zice la preoţi şi la arhierei.

  – Celor doisprezece Apostoli, pe care i-a ales Hristos, când S-a înălţat la cer, le-a spus : « Staţi în Ierusalim până vă veţi îmbrăca cu putere de sus ! » Şi la Duminica Mare, după zece zile, a venit peste ei Duhul Sfânt de sus, în chip de limbi de foc. Pe urmă, vorbeau toate limbile de sub cer. Şi după ce i-a îmbrăcat cu putere de sus, i-a trimis, zicând : « Mergând, propovăduiţi Evanghelia la toată lumea, botezându-i pe ei în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Cel ce va crede şi se va boteza, se va mântui + iar cine nu, se va osândi » . Deci, Biserica lui Hristos are ierarhie canonică, Duhul Sfânt este în Biserică şi cap al Bisericii este Hristos. Toţi sectarii care s-au rupt de Hristos şi nu merg la Biserică, sunt fiii lui Antihrist şi înaintemergătorii satanei. Să nu vă luaţi după ei ! Să nu spuneţi că nu v-am arătat adevărul ! Doamne Ajuta la toata lumea si poporul, romanesc,sau basarabean. Admin

  Apreciază

 17. Pingback: Broscoii politici de pe Bâc şi Boul din fabulă « Mihai Ghimpu: Sunt liberal, îmi place libertatea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s