Declaraţia organizaţiei de Tineret “Noua Generaţie” cu referire la proiectul de lege privind prevenirea şi combaterea discriminării


Organizaţia de Tineret „Noua Generaţie”, afirmându-şi ataşamentul faţă de valorile creştine, democratice şi europene, se arată îngrijorată de încercarea unor organizaţii non-guvernamentale, sprijinite de unele structuri guvernamentale, de a impune norme juridice care ar limita drepturile confesionale şi libertatea de exprimare a cetăţenilor din Republica Moldova prin proiectul de lege cu privire la prevenirea şi combaterea discriminării.

În special, este vorba de protecţia pe care acest proiect de lege le acordă unor membri ai societăţii prin introducerea noţiunii de „minorităţi sexuale”, noţiune care ar putea însemna orice comportament amoral şi periculos pentru societate, deoarece asta ar presupune includerea şi a unor devieri psihocomportamentale precum pedofilia, zoofilia, necrofilia, gerontofilia, homosexualitatea, maniacii sexuali etc.

Luând în consideraţie problemele socio-demografice cu care se confruntă Republica Moldova, faptul că 98 la sută din populaţie este creştină, chemăm Guvernul, Parlamentul Republicii Moldova, societatea civilă:

1. Să adopte o poziţie categorică şi în conformitate cu Constituţia Republicii Moldova faţă de actuala redacţie a proiectului de lege cu privire la prevenirea şi combaterea discriminării.

2. Să respingă noţiunea de „minorităţi sexuale”, utilizarea căreia în legislaţia naţională contravine Declaraţiei Universale a Drepturilor Omului şi Constituţiei Republicii Moldova.

3. Să contribuie la îmbunătăţirea cadrului legislativ, care ar sancţiona activităţile care au drept scop propaganda, promovarea şi protejarea perversiunilor sexuale.

4. Să contribuie la adoptarea cadrului juridic şi instituţional care ar garanta un minim necesar pentru dezvoltarea firească a instituţiei familiei şi sistemului educaţional din Republica Moldova.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

http://ngchisinau.md/?p=133

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s