Urechean vrea campanie electorala în transnistria


Agenţia smirnovistă „Lenta PMR” publică o ştire în care anunţă faptul că Serafim Urechean „incontestabilul lider” al „mămăligii exploadate” a poposit pemeleagurile transnistrene. Deşi se încearcă a acredita ideea că Serafim Urechen, pe neprins de veste, încearcă să soluţioneze probleme ce tine de conectarea la gazele naturale satul Butuceni, raionul Rîbniţa, totuşi mă întreb cum de anume acest politician, care are parteneriat deschis cu partidul putinist, şi doar el reuşeşte să trezească simpatia separatiştilor, în plus nu este criticat despre încălcarea suveranităţii „statului transnistrean” şi este chiar primit cu braţele deschise, lăudat şi serveşte drept exemplu pentru restul politicienilor (vezi aici)? Ţin să reamintesc că Urechen în repetate rânduri a felicitat cu ziua de naştere pe separatistul numărul 1, Igor Smirnov. Iar dacă Lenta PMR nespune despre faptul că AMN vace in transnistria campanie electorala şi nici măcar nu se fac îngrijoraţi de acest lucru mjă tem că această vizită a lui Urecnean nu este atât de neaşteptată. Având în vedere, de asemenea şi planul rusesc de a desfăşura alegerile din 2009 cu parrticiparea transnistriei, iar AMN deja îşi face spaţiu acolo fără a fi stingheriţi, pot concluziona doar că AMN şi „greul lider” al acestei formaţiuni se află în cârdăşie nu doar cu Smirnov ci şi cu „fratele mai mare” adică Rusia, slugărindu-i iarăşi ca şi în apropierea de alegerile din 2005.

Lupu blana-şi schimbă dar năravul ba!

P.S.

Aş propune ca următorul politician să fie Iurie Roşca care să ajute şi el la gazificarea unui sat, dar nu doar atât, ci să le promomită şi securitatea cetăţenilor RM care locuesc acolo prin aderarea la valorile europene şi să articuleze clar poziţia sa faţă de integrarea în NATO, care va permite o reîntregirie a ţării fără a degrada conflictul într-un scenariu similar celui din Georgia, realizânduse interesele naţiunii noastre româneşti.

Mă întreb dacă presa smirnovistă îi va aduce domnului Iurie Roşca aceleaşi osanale...

Reclame

2 gânduri despre “Urechean vrea campanie electorala în transnistria

  1. Pai parca voi aceasta doriti: integritate cu Transnistira 🙂 Si daca aceasta, dori pai ar fi logic si acolo sa fie votarea in anul 2009 fiindca ei iau parte din Republica Moldova !!! Atunci de ce asa multa zarva? Nu cumva va temeti ca acolo nu veti nici un procent si veti pierde? 🙂 Hai sa fim seriosi Cezare… Rosca politician? Ma faci sa rid. De ce anume doar promisiune el sa faca? Dar oare e GREU sa indeplineasca acele promisiuni ori aceste promisiune nu se incadreaza in planul Partidului Comunist? Sanatate si Noroc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s