Lansare de carte interzisă – mai rau ca pe vremea URSS!


Ganksterul tranzitiei

Ganksterul tranzitiei

I N V I T A T I E

Partidul Popular Crestin Democrat invita reprezentantii presei sa participe la lansarea cartii VLADIMIR FILAT – UN GANGSTER AL TRANZITIEI CARE A PRADAT TARA.
Evenimentul va avea loc vineri, 8 august, cu incepere de la ora 16.00 la sediul central al PPCD de pe str. Nicolae Iorga 5.
Precizam ca initial actiunea de lansare a acestui prim volum din seria PPCD CONTRA CORUPTIEI urma sa aiba loc in incinta bibliotecii municipale „B.P. Hasdeu”, insa primarul capitalei Dorin Chirotaca a interzis desfasurarea ei.
Astfel, volumul respectiv este prima aparitie editoriala in istoria Republicii Moldova, lansarea caruia este interzisa de autoritati.
Doritorii sa intre in posesia acestei carti pentru a se informa asupra faptelor comise de acest milionar de carton sunt invitati la sediul PPCD de pe N. Iorga 5.

Biroul de presa al PPCD

16 gânduri despre “Lansare de carte interzisă – mai rau ca pe vremea URSS!

  1. Nu e pentru noi manualul, e pentru ei. Nu am ajuns noi la „nivelul” la care măcar am înţelege ceea ce se vorbeşte acolo… Trebuie multă zombare pe la portocale pentru a înţelege… 🙂
    Oricum, istoria se repetă. În 2005, acelaşi lider al vostru publica un „manual” în care ataca BMD-ul, cel mai puternic contra-candidat al comuniştilor. Acum, în ajunul alegerilor, Roşca iar se dă scriitor.
    Cât de tare aş vrea să fie alegeri măcar de două ori pe an, aşa ar intra şi Roşca în lumea scriitorilor…

    Apreciază

  2. Da rosca ii dezghetat. A fost Vlad Filat functionar de stat si imediat peste 10 ani rosca publica o carte despre asta. Straniu ca atunci cand gramadea copiii sa inghete afara in lupta cu comunistii, nu avea timpo sa se ocupe de astfel de treburi importante.

    Aceste actiuni infinit de josnice va vor face sa pierdeti si ultimii 4-5 oameni care au ramas in PPCD.

    Apreciază

  3. Filat? Filat a tradat tara? Nope… Greseala totalmente !!! El macar si-a recunoscut vina din data de 4 aprilie 2005, iar (V)Rosca tace ca un r…. 😉 Capitanul tau poate doar sa critice si sa arunce cu pietre in ograda vecinului, ori poate si sa ajute tara in folosul oamenilor?

    Apreciază

  4. Pot veni si eu la lansare?
    Ma tem ca ienicerii lui Rosca sa nu-mi sara in cap.
    Si stii, mi-a venit o idee, de unde Iurii Ivanovici are atita inspiratie pentru a scrie carti?
    Rusine, calai ai democratiei.
    Cea mai mare problema este ca rosca, inaintea campaniilor electorale, lanseaza carti…mediocre, murdare si mirsave.

    Apreciază

  5. De ce oare amagesti din nou populatia, Cezare?
    „… „Nu putem permite lansarea unei asemenea cărţi în bibliotecă, care este un loc de promovare a culturii şi moralităţii”, a comunicat, pentru Jurnal de Chişinău, directoarea bibliotecii, Lidia Kulikovski. …” Toti foarte bine cunosc motivul ca nu Dorin Chirtoaca a interzis aceasta actiune in acea biblioteca. 🙂
    Si spune-mi te rog un lucru, ce lucru bun a mai facut PPCD, inafara de a ponegri Opozitia?

    Apreciază

  6. Dle Rosca, poate ca si scriti adevarul in scriirelie celea (ca carte nu pot s-o numesc), dar metodele mirsave pe care le folositi va strica toata imeginea care nu o mai aveti. Cel putin asa este parerea mea. Eu va promit ca asa cum convingeam chitiva ani in urma familia (si nu numai) mea sa-si dea votul pentru PPCD tot asa voi face si acum numai ca invers si insutit. Si nu voi face-o pentru ca vreau sa-i sustin pe Filat si Urecheanu dar pentru ca nu pot suporta marsavi ca alde Dumneata. Din pacate doar numai astfel pot sa-mi repar gresala ca un crestin adevarat. Dar cartea nici nu am de gind s-o citesc. Daca afirmati ca este adevarat ce scrieti atunci Filat si Voronin ar fi trebuit sa stea in puscarie si nu in Parlament. Si sper sa nu va mai vad la guvernare nici odata! Wake-up and bye-bye!!!!

    Apreciază

  7. Cred ca te-ai incurcat deabinelea in propriile cuvinte. Nu stiu unde vezi marsavie, poate in raporturile curtii de conturi? sau in Adevarul relatat de documentele publicate in ziarele romanesti? Ori de fapt recunosti ca esti un om care nici nu citeste, si stii doar un lucru sa acuzi nefondat oricece ti s-ar parea ca e nu corespunde opiniei tale. Vreau sa-ti reamintesc stimata domnisoara, ca nu Rosca a fost acela care a recurs la metode marsave aplicate in politica, nu Rosca a cumparat oameni, si nu Rosca a furat tigari si pradat bugtetul de stat. Nu cred ca trebuie sa votezi cu PPCD, pentru ca esti nedemna de acest partid, Esti ghidata de sentimente oarbe si inchizi ochii la potlogarii care de fapt te afecteaza pe tine in cel mai direct mod. Doctorul nu este iubit de copii, dar totusi operatiile dureroase sunt necesare pentru a scoate puroiul din organism. E viata ta si tu vei decide cu cine vei vota, insa sa nu plangi dupa 4 ani ca iarasi esti dezamagita. Emanuiel Kant spunea ca cei care se tirasc ca viermii pe pamant merita sa fie striviti. PPCD este un partid al viitoarelor elite, iar cine nu poate rezista scuipatul si lovitura nu se poate numi luptator.
    Cat priveste afirmatia despre „crestin adevarat”, cred ca trebuie sa ai frica de Dumnezeu ca sa spui asta, tine/o pentru tine, altfel risti sa fii inteleasa ca fatarnica. Daca esti atat de smerita mergi la manastire si roagate pentru sufletele noatre pacatoase. Toti suntem pacatosi. Wake-up and bye-bye!!!!

    Apreciază

  8. In primul rind, daca imi permiti, o observatie pentru „admin”, nu trebuia sa raspunzi unui vizitator din numele admin-ului. Daca vroiai sa creezi un blog democtat trebuia minim sa creezi un alt user si sa raspunzi comentariilor. Crezi ca dupa contradictia cu „admin” cineva se va mai intoarce la tine in blog? Daca si se va intoarce vei crea un blog care va merge pe o „linie” si nicidecum constructiv si democrat.

    Cit despre Rosca… Mai bine tac, si nu il pomeni pe Emanuiel Kant deoarece el, din fericire, nu a cunoscut „viermi” ca Rosca.

    O zi buna, si succes in continuare.

    Apreciază

  9. Denis, cred ca ai confundat ceva, Adminul sunt chiar eu, pentru ca e blogul meu. Blogul meu il fac cum vreu si nu neaparat sa fie democrat, democratiea nu este obiect de idolatrizare. Iar cu „admin” nu e nici o contradictie.

    Si daca tot vorbesti de democratie, nu-mi spune pe cine sa pomenesc si pe cine sa nu pomenesc, altfel risti sa fii chiar tu cel care devii obiectul descrierii kantiene.

    Multumesc pentru urare.

    Apreciază

Lasă un comentariu