Încă o zi fericită la ULIM – sunt licenţiat!


Astăzi, deşi am avut o zi supraâncărcată, totuşi mă simt fericit. Tocmai vin de la ceremonia de înmânare a DIPLOMELOR de Licenţă. Iată că şi eu sint în rând cu lumea cum se spune de obicei pe plaiul nostru basarabean. Deja gandurile îmi sunt catre noi culmi.

Sper că din toamnă să-mi fac masteratul, si dacă îmi mai dă Domnul şi o miresuică bună voi fi în culmea fericirii, iar după asta se poate delecta şi cu un doctorat.

Aş vrea să mulţumesc profesorilor mei, care sunt excepţionali şi de o valoare incomensurabilă. În special Decanului RI de la ULIM, Ludmila Coadă, mă închin şi vă doresc din inimă doar bucurii, şi desigur studenţi cu care să vă mândriţi. De asemenea Domnului Octavian Ţicu şi curatorului nostru Viorica Ţicu,  va mulţumim că ne-aţi învăţat să fim adevarţi luptători în viaţă dar şi răbdători atunci cănd ispita este mai mare.  Mulţumesc şi tuturor profesorilor , Pleşca, Tentiuc, Parasca, Tihonov, şi la toţi-toţi-toţi , iertare daca nu am enumeratpe cineva, Vă respect şi sper ca şi în continuare să fim alături şi nu doar pe tărâmul academic. VĂ MULŢUMESC!
Cu deosebit respect,

Cezar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s