Mobilizarea Forumiştilor


Mâine, 14 iunie, începând cu orele 10.00, în Scuarul Arcului de Triumf din capitală va avea loc o manifestaţie paşnică de protest faţă de intimidarea forumiştilor de către Procuratura municipală. Sute de oameni şi-au confirmat deja prezenţa şi „îşi vor scoate mouse-ul la protest”.

Actiunile anti romanesti ale guvernului comunist de la Chisinau au atins un nou prag al absurdului saptamana aceasta, cand unor tineri ce si-au exprimat pe Internet dorinta reunificarii cu Romania le-a fost confiscate calculatoarele si au fost anuntati ca sunt cercetati penal pentru ca “au instigat la dezbinarea statului RM si anexarea acestuia la Romania”. Unii dintre tineri se aflau chiar in mijlocul sustinerii examenelor de bacalaureat.

In semn de solidaritate cu tinerii forumisti din Chisinau ce sufera pentru ca si-au facut publica identitatea nationala, vom afisa astazi, 13 iunie, la ora 16.30 in fata Teatrului National din Bucuresti, timp de 30 de minute, un banner sugestiv pe care va fi scris: LIBERTATE PENTRU BASARABENI.

Surse: UNIMEDIA si Altermedia Romania

Reclame

Un gând despre “Mobilizarea Forumiştilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s