Atentie! Pericol! – „In Africa sunt distribuite prezervative infectate cu HIV/SIDA”


In conformitatea cu cele relatate de agfentia de presa NOVOPRESS Chisinau cu referire la afirmataia Liderului Catolic – „Statele europene furnizeaza Africii prezervative infectate cu virusul HIV SIDA”. Aceste invinuiri au fost aduse de catre liderul Bisericii Catolice din Mozambic Francisco Cimoio.Preotul afirma ca dispune de informatii despre cel putin doua state din Europa care raspandesc in cadrul campaniei luptei anti-SIDA, prezervative infectate in mod premeditat cu virusul imunodeficitar.
Acesta a comunicat deasemenea ca un sir de medicamente antiretrovirale au fost infectate cu scopul distrugerii populatiei de pe continentul african.

„Ei vor sa distruga popoarele Africii, anume aceasta si este programul lor pentru ca si acum doresc colonizarea noastra. Daca nu vom avea grija de securitatea noastra, vom fi stersi de pe fata pamantului timp de un secol”, afirma Francisco Cimoio, care considera ca cea mai buna metoda de evitare a infectarii este abstinenta.

Potrivit statisticilor peste 16,2% din populatia Mozambicului (19 milioane) este infectata cu SIDA. In fiecare zi virusul rapeste viata in jur a 500 de persoane.

Porii din latexul prezervativului sunt de 20 de ori mai mari decat virusul HIV, si mai bine de 15 ani de distribuire a prezervativelor nu au condus la micsorarea numarului de infectati, din contra. Deci metoda este ineficienta logica o poate intelge si un copil. Sau este eficienta pentru cei care au alt scop?

Saptamana trecut am intilnit linga SunCity persoane care distribuiau, prezervative, ma intreb de ce fac acest lucru? Si care este probabilitatea ca cei care distribuie aceste prezervative sa fie de la aceeasi furnizor, care le distribuie si in Africa? Fiti fideli! Duce-ti unmod de viata moral! O familie crestina este garantia societatii sanatoase din viitor!

Fi-ti atenti ce cadoruri primiti pe strada, gratis nu este nimic.

Reclame

11 gânduri despre “Atentie! Pericol! – „In Africa sunt distribuite prezervative infectate cu HIV/SIDA”

 1. Numai persoanele indoctrinate si inchise la minte cum sunt marea majoritate (oare toti?) a personajelor religioase pot emite asa aberatii. „Potrivit statisticilor peste 16,2% din populatia Mozambicului”??? protrivit statisticilor cui? IPS-ului pestelui prajit? Numai si numai prostii emise pentru oamenii pe masura.

  Oricine poate gandi putin, si care isi poate pune intrebari, isi poate da seama cat de fals e reportajul asta.

  „Daca nu vom avea grija de securitatea noastra, vom fi stersi de pe fata pamantului timp de un secol”. Deci nu m-am mai amuzat de ceva vreme. Se stiu de problemele economice care le pot cauza asiaticii…. dar „stesi de pe fata pamantului” numai un cretinoid din lumea enoriasilor putea emite asa ceva.

  Fratilor, mesaju lor e clar. Scrie si cu bold la sarsit. Ce e mai sus e pentru cei care n-au terminat cu succes 4 clase.

  Apreciază

 2. Nu stiu cate clase ai facut tu, cred ca nu ai iesit din gradinita intru-cat nu prea poti scrie decat doar cu greseli. Daca tu poti atat de usor sa faci sute de mii de oameni inchisi la minte, prosti s.a.m.d In plus sa murdaresti cu nerusinare fetile bisericesti, concluzionez ca esti o fiinta care esti educata de catre oameni agresivi, in stil nazist, indata esti gata pentru a dezumaniza persoana si so murdaresti pentru a-ti apara pozitia. Credeti-ma ca Africanii , cu toata saracia lor traiau mai bine pina a aparea factorul civilizator, care le-a despartit popoarele le-a creat razboaie prin trasarea de hotare tampite, i-au colonizat, au scos si scot toata averea subterana, si acum le omoara si copii pentru a nu permite invadarea europei de catre africani.
  E josnic. Fiecare popor, fie el si sarac este obligat sa-si apre copii.
  Iar asemenea practici nu sunt pentru prima data utilizate.

  Securitatea noastra consta in a nu umbla cu P*** in mina ca sita la cumatra, ci sa ducem un mod de viata moral, in cadrul familiei, cu sotia, fara a te desfata cu urgii in patul curtezanelor bolnave…

  Ai ceva impotriva familiei? Ai ceva impotriva fidelitatii? Ai ceva impotriva Bisericii? daca da, atunci avem pur si simplu viziuni diferite, nu respecti viziunea altuia? Esti netolerant si antidemocrat, xenofob si vulgar.

  Apreciază

 3. Daca unele persoane s-ar documenta ar afla asta: „Virusul nu supravieţuieşte în afara corpului, astfel, pentru a fi infectat cu HIV trebuie să existe contact dintre fluidele corpului persoanei neinfectate şi celei infectate.”

  Asadar, dupa inocularea lui in prezervativ, ar muri in cateva minute/ore pentru ca nu poate rezista in afara corpului mamiferelor. Din acest motiv tantarii nu pot transmite HIV.

  Stirea este o aberatie. Cei care o sustin ar trebui sa citesca Agenda Medicala si eventual sa se uite la filmul ZeitGeist ca se se mai lumineze.

  Din cate se pare, HIV-ul a fost propagat in Africa prin programele „generoase” ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, acest lucru coroborandu-se cu distribuirea de ajutoare sub forma de grau tratat cu estrogen si progesteron.

  Pentru cei care sustin ca HIV-ul se poate transmite prin prezervative inoculate apriori, le traduc: estrogen si/sau progesteron inseamna anticonceptionale.

  PS: Daca daca nu ar exista Iadul, cati enoriasi ar mai avea Biserica ?

  Apreciază

 4. Cum se poate Cezar sa vorbesti asa urat ? Sa nu uitam pe cine repezinti.
  In ceea ce priveste transmiterea virusului HIV, sunt total de acord cu Catalin C. (sunt medic).
  In acest caz articolul despre Africa isi pierde valoarea si pare caraghios.

  Apreciază

 5. Ca murdaresc cu nerusinare fata bisericii… e problema (parerea) mea. Aici e sectiune de „comments”. Bineinteles, nu se accepta „free will” in lumea enoriasilor. Cat despre concluzia ta cum ca as fi nazis… pentru ca nu cred aberatiile prezentate in articol… think again. Poate nu eu sunt cel cu mintea incapabila de a-si pune propriile intrebari, poate nu eu sunt cel care venereaza afirmatii gen Francisco Cimoio. Grow up man.

  Cat despre africani care o duceau mai bine inainte de tentativa de civilizatie. Get real. Asta e afirmatie tipic de indoctrinat religios. Poate nu a avut inca impactul dorit. De cand e lumea, religia a fost impotriva evolutiei, impotriva stiintei, impotriva cercetarii, impotriva neacceptarii mediocritatii. Think thice, again.

  Religia a fost tot timpul la baza rezboaielor si nelegiuirilor de cand e lumea. Daca tu te complaci in ea… treaba ta. In schimb nu te astepta ca lumea (de ex eu) sa vibrez pe aceeasi unda cu tine. Nu accepti alte pareri…. scoate posibilitatea de a posta comment-uri.

  PS: eu postasem de pe un PDA unde nu e foarte comod sa tastez compuneri. Scuze pentru literele lipsa. Scuza ta pentru litere mancate care e?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s