La Cahul a fost lansat Staff-ul Regional SUD


Sâmbătă, 24 Mai, în capitala de sud a Republicii Moldova, municipiul Cahul, Partidul Popular Creştin Democrat a constituit o structură politică statutară – Staff-ul Regional SUD. Această acţiune are drept scop consolidarea structurilor interne a PPCD şi crearea unor modalităţi flexibile de organizare politică în baza principiilor moralei creştine.

O altă prioritate propusă de echipa de conducere a Staff-ului Regional SUD este audierea cetăţenilor şi rezolvarea petiţiilor primite. Scopul de baza a PPCD nu este crearea unor miracole de moment, prin acţiuni populiste de inducere in eroare a alegătorilor, ci constituirea unui front de lucru comun cu structurile interne ale partidului pentru activităţi eficiente permanente.

În componenţa Staff-ului Regional SUD au aderat filialele raionale ale PPCD Cahul, Cantemir, Taraclia şi UTA Găgăuzia. În cadrul adunării de constituire, a fost aleasă cu unanimitate de voturi, echipa de conducere a Staff-ului Regional SUD, coordonată de către deputatul PPCD Ion Varta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s