UNIMEDIA a blocat adresa IP a parlamentului – „Asta DA!” cenzură


La incercarea de a comenta articolul referitor la Declaratia privind parasirea PPCD a unor „asa zisi membri” din filiala telenesti, au fost facut niste comentarii de pe adresa IP a Parlamentului de catre unii colegi ai mei pentru a testa reactia UNIMEDIA, si care nu au injurat, cum insinueaza aceeasi publicatie intr-un comentariu special, ci au scris urmatoarele:

Hai sa fim seriosi… Este binecunoscut faptul ca unimedia este arma cu care Filat Reactioneaza la interpelarile PPCD-ului din Parlament… Iar dovada acestui fapt o sa fie daca acest comentariu o sa fie cenzurat”. Mesajul a fost sters pana la postarea unui nou comentariu… NO Coment…

Tinem sa precizam ca un comentariu anterior continea injurii si nu a fost moderat il citam:

screen.jpg„de alcibiade la 03 Aprilie 2008, 07:11 Respectiva facatura este si un semn ca cei care au intrat in cardasie pe cai murdare cu Filat sunt fripti la oua.”

Tinem sa precizam ca UNIMEDIA pretinde a fi o publicatie impartiala si democratica, in acelasi sens sunt de acord cu cenzurarea injuraturilor, sau a imbinarilor de cuvante cu semantica neadecvata. Dar nu pot sa cred in sinceritatea celor care sterg mesaje ce nu sunt pe placul „sefilor”.

Apropo, Unimedia, pentru a fi cu adevarat impartiali nu mentioneaza faptul ca au aderat peste 150 de noi membri in filiala Telenesti insa publica liste fabricate pentru a intoxica vizitatorii paginii web.

O sa incerc sa fac rost de un cod deontologic al jurnalistului poate va fi de folos…

Reclame

3 gânduri despre “UNIMEDIA a blocat adresa IP a parlamentului – „Asta DA!” cenzură

  1. Pai tocmai aici e problema. Un comentariu decent, provocator e adevarat, dar decent este eliminat, dar se accepta un altul nu neaparat civilizat. Asta e…

    Apreciază

  2. Cezar, cred ca ar trebui invitati mai intai cei de al Unimedia sa dea explicatii inainte de a ne lansa noi, cititorii, in acuze.
    Sau ai facut-o deja poate?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s