Morţii de la Teleneşti au părăsit PPCD


    Toata presa de la Chişinău parcă a turbat zilele acestea. Subiectul numărul unu este duelul dintre Roşca şi Filat. A fost linişte în ţară până când Filat a repetat o eroare care ii va marca viaţa politică de mai departe.

Jurnal de Chisinau şi Timpul, trâmbitează, cât îi ţin paginile cu ştiri de bulevard, despre părăsirea în masă a membrilor PPCD, de la Teleneşti.

Ei bine, vă întreb pe cei care nu vă place PPCD şi aplaudaţi pe Filat and Co., cum pot sa percep eu astfel de stire, dacă mergându-se la faţa locului, în teleneşti, constatăm că de fapt acei 48 de membri sunt 47, ca sa vedem ca din ei doar 22 au depus cerere de aderare la partid, iar printre cei care au semnat faiomoasa petiţie, sunt oameni care au trecut la Domnul de cativa ani. Filat, crede că poate învia cu bani şi morţii. Nu e bine! Presa liberă ţipă ca să mai câstice la tirajul minuscul care-l au. În plus, printre alti semnatari ai „declaratiei” de parasire a PPCD se numără şi copii, care nu cred că au încă fir de mustaţă. Iar la rugămpntea „Primarului” care a aşteptat netezit pe cap stând cu mâinile în şolduri, să aducă Roşca bani ca el să se fălească cu mari realizări. Au semnat şi paznici şi alti oameni care nu au nici o treabă cu PPCD.

Citiţi FLUX.MD , în curând, iar pentru a nu fi învinuiţi de provocări şi minciuni, vom plasa înregistrările audio ca fiecare să ascultate ce spun oamenii locului.

P.S. Filat a facut o încercare de a corupe PPCD, a doua a fost greşeala fatală care va duce la dispariţia treptată a „proiectului show” PLDM. Orice Start are un Stop, mai rău pentru Filat ca prostia îl face  să „Start”eze cu un „Stop-cardiac” politic.

To be continued … 

Reclame

5 gânduri despre “Morţii de la Teleneşti au părăsit PPCD

 1. m-am obisnuit deja cu Rosca vs Filat. Inca nu am imunitate, ba chiar ma distrez vazandu-i pe ambii ipocriti batandu-se cu pumnul in piept de dragul audientei.
  patetic.
  asteptam cu nerabdare inregistrarile.

  Apreciază

 2. Tudor, o sa ma stradui sa le pun cat mai curand. Este mare pacat ca se intimpa atitea porcarii. In loc sa se mearga intr-o directie toti faca ca Racu broasca si stiuca … Banul , vesnica ispită …

  Apreciază

 3. Asa e Cezar, din pacate politica din Moldova se indreapta pe o panta periculoasa a coruperii. Sper din suflet ca alegerile care vin sa faca partiala dreptate si sa intre in parlament oameni care le pasa de Moldova.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s